Advertisement

Beşiktaş Kayserispor / Beşiktaş - Kayserispor maçından kareler - Sayfa 1 ... : 89' beşiktaş, kendi yarı alanında pas yapıyor.

Beşiktaş Kayserispor / Beşiktaş - Kayserispor maçından kareler - Sayfa 1 ... : 89' beşiktaş, kendi yarı alanında pas yapıyor.. 89' beşiktaş, kendi yarı alanında pas yapıyor. Süper lig'de beşiktaş, şampiyonluk yolundaki yürüyüşünü emin adımlarla sürdürüyor. Kayserispor'da welliton yerini hakan'a bıraktı. 88' kayserispor da artık oyundan fazlasıyla düştü. 89' karşılaşmanın sonuna en az 5 dakika ilave edildi.

Dakikada beşiktaş'ın genç oyuncusu fatih aksoy belirledi: Beşiktaş, milli takım maçlar nedeni ile verilen arada vodafone park'ta kayserispor ile hazırlık maçında karşılaştı. Beşiktaş'a galibiyeti getiren golleri 20. Ümit öztürk'ün yönettiği beşiktaş kayserispor maç özetini aşağıdaki bağlantıdan izleyebilirsiniz. On sofascore livescore you can find all previous beşiktaş vs kayserispor results sorted by their h2h matches.

Beşiktaş-Kayserispor maçı ne zaman, saat kaçta? - Son ...
Beşiktaş-Kayserispor maçı ne zaman, saat kaçta? - Son ... from iasbh.tmgrup.com.tr
Hafta maçında kayserispor ile beşiktaş karşı karşıya geldi. Dakikada beşiktaş'ın genç oyuncusu fatih aksoy belirledi: Yeni sezon hazırlıklarını i̇stanbul 'da sürdüren beşiktaş, başakşehir maçının ardından bir. Beşiktaş, milli maçlar nedeniyle lige verilen arada kayserispor ile hazırlık maçında karşı karşıya geldi. Beşiktaş teknik direktörü sergen yalçın, eksik oyuncularının yokluğunda ilk 11'i kurmakta zorlandı. On sofascore livescore you can find all previous beşiktaş vs kayserispor results sorted by their h2h matches. Her saniyede oluşan gelişmelere buradan ulaşabilirsiniz. Süper lig'de beşiktaş, şampiyonluk yolundaki yürüyüşünü emin adımlarla sürdürüyor.

Beşiktaş ile kayserispor spor toto süper lig'in 24.

70'necip uysal topu uzaklaştırıyor ve takımını beşiktaş kayserispor maç özeti. 15'beşiktaş takımından fabri harika bir sezgiyle gelişecek tehlikeli. Spor toto süper lig turgay şeren sezonu 7. 89' beşiktaş, kendi yarı alanında pas yapıyor. Beşiktaş ile kayserispor spor toto süper lig'in 24. 92' i̇ki takım da adeta maçın bitmesini bekliyor. Beşiktaş teknik direktörü sergen yalçın, eksik oyuncularının yokluğunda ilk 11'i kurmakta zorlandı. Haftasında beşiktaş ile kayserispor kozlarını paylaşmak için yeşil sahada buluştu. Öte yandan beşiktaş teknik direktörü şenol güneş de bu karşılaşmayla beşiktaş'ın başında 100. Tecrübeli teknik adam, sakat ve cezalı. Ümit öztürk'ün yönettiği beşiktaş kayserispor maç özetini aşağıdaki bağlantıdan izleyebilirsiniz. Kayserispor'da welliton yerini hakan'a bıraktı. Haftasında beşiktaş, ligde zor günler geçiren kayserispor'u farklı geçti.

Süper lig'de beşiktaş ile kayserispor karşı karşıya geldi. Beşiktaş'a galibiyeti getiren golleri 20. Kayserispor'da welliton yerini hakan'a bıraktı. Beşiktaş ligde bir sonraki maçını deplasmanda fenerbahçe ile. Haftasında beşiktaş kayserispor'u konuk etti.

Kayserispor 1 Beşiktaş 2 -Maç özeti- (Kayserispor-Beşiktaş ...
Kayserispor 1 Beşiktaş 2 -Maç özeti- (Kayserispor-Beşiktaş ... from cdn.iha.com.tr
Süper lig'de beşiktaş, şampiyonluk yolundaki yürüyüşünü emin adımlarla sürdürüyor. Beşiktaş, milli maçlar nedeniyle lige verilen arada kayserispor ile hazırlık maçında karşı karşıya geldi. Haftasında beşiktaş ile kayserispor kozlarını paylaşmak için yeşil sahada buluştu. Beşiktaş ligde bir sonraki maçını deplasmanda fenerbahçe ile. İşte beşiktaş kayserispor maçının geniş özeti ve golleri. Hafta maçında kayserispor ile beşiktaş karşı karşıya geldi. Siyah beyazlı ekibin kayserispor'u konuk ettiği karşılaşmada ev sahibi ekibin 20. Beşiktaş ile kayserispor spor toto süper lig'in 24.

Yeni sezon hazırlıklarını i̇stanbul 'da sürdüren beşiktaş, başakşehir maçının ardından bir.

İşte, beşiktaş kayserispor maçı önemli anları ve golleri. Beşiktaş teknik direktörü sergen yalçın, eksik oyuncularının yokluğunda ilk 11'i kurmakta zorlandı. Haftasında beşiktaş ile kayserispor kozlarını paylaşmak için yeşil sahada buluştu. Her saniyede oluşan gelişmelere buradan ulaşabilirsiniz. Dakikada gökhan gönül ve 41 ve 90. 89' beşiktaş, kendi yarı alanında pas yapıyor. On sofascore livescore you can find all previous beşiktaş vs kayserispor results sorted by their h2h matches. Beşiktaş 24 puana yükselirken kayserispor 7 puanda kaldı. Beşiktaş, milli takım maçlar nedeni ile verilen arada vodafone park'ta kayserispor ile hazırlık maçında karşılaştı. Süper lig'de beşiktaş, şampiyonluk yolundaki yürüyüşünü emin adımlarla sürdürüyor. Öte yandan beşiktaş teknik direktörü şenol güneş de bu karşılaşmayla beşiktaş'ın başında 100. 88' kayserispor da artık oyundan fazlasıyla düştü. Hafta maçında kayserispor ile beşiktaş karşı karşıya geldi.

88' kayserispor da artık oyundan fazlasıyla düştü. 92' i̇ki takım da adeta maçın bitmesini bekliyor. Beşiktaş, kayserispor ile süper lig 13. On sofascore livescore you can find all previous beşiktaş vs kayserispor results sorted by their h2h matches. Beşiktaş, milli takım maçlar nedeni ile verilen arada vodafone park'ta kayserispor ile hazırlık maçında karşılaştı.

Beşiktaş-Kayserispor maçı için yazılan 16 köşe yazısı foto ...
Beşiktaş-Kayserispor maçı için yazılan 16 köşe yazısı foto ... from www.ajansbesiktas.com
Beşiktaş played against kayserispor in 1 matches this season. Yeni sezon hazırlıklarını i̇stanbul 'da sürdüren beşiktaş, başakşehir maçının ardından bir. Ümit öztürk'ün yönettiği beşiktaş kayserispor maç özetini aşağıdaki bağlantıdan izleyebilirsiniz. 92' i̇ki takım da adeta maçın bitmesini bekliyor. Beşiktaş teknik direktörü sergen yalçın, eksik oyuncularının yokluğunda ilk 11'i kurmakta zorlandı. 88' kayserispor da artık oyundan fazlasıyla düştü. 89' beşiktaş, kendi yarı alanında pas yapıyor. Beşiktaş, milli maçlar nedeniyle lige verilen arada kayserispor ile hazırlık maçında karşı karşıya geldi.

Beşiktaş teknik direktörü sergen yalçın, eksik oyuncularının yokluğunda ilk 11'i kurmakta zorlandı.

Hafta maçında kayserispor ile beşiktaş karşı karşıya geldi. Süper lig'de beşiktaş, şampiyonluk yolundaki yürüyüşünü emin adımlarla sürdürüyor. Dakikada gökhan gönül ve 41 ve 90. Beşiktaş'a galibiyeti getiren golleri 20. Beşiktaş played against kayserispor in 1 matches this season. Kayserispor'da welliton yerini hakan'a bıraktı. Spor toto süper lig'in 7. Haftasında beşiktaş kayserispor'u konuk etti. 89' karşılaşmanın sonuna en az 5 dakika ilave edildi. Beşiktaş ile kayserispor spor toto süper lig'in 24. 89' beşiktaş, kendi yarı alanında pas yapıyor. On sofascore livescore you can find all previous beşiktaş vs kayserispor results sorted by their h2h matches. Beşiktaş ligde bir sonraki maçını deplasmanda fenerbahçe ile.

İşte beşiktaş kayserispor maçının geniş özeti ve golleri beşiktaş - kayserispor. 15'beşiktaş takımından fabri harika bir sezgiyle gelişecek tehlikeli.

Posting Komentar

0 Komentar